Estafette

Voor Estafette (methode voortgezet lezen van Zwijsen) schreef ik het tekstboek voor AVI E4. Het was een superleuke klus want 1. het thema was feest en 2. Ik mocht zo ongeveer alle tekstsoorten schrijven die er bestaan. Zoals: een toneeltekst, gedichtjes, rap, interview, verhaal, toespraak, interview, informatief artikel en een appjes-chat. En dus nog een hele hoop meer.

IMG_6261

 

 

 

 

Het geweldige omslag is van Marieke Driessen en de binnenwerkillustraties zijn van Harmen van Straaten.

Nieuwe serie voor beginnende lezers: Lot en Ot

Of ik een nieuwe serie wilde schrijven over paarden? Ja, natuurlijk wilde ik dat heel graag! Vroeger had ik namelijk zelf een paard: Bjorka. Dat zag er ongeveer zo uit:

foto elisa op bjorka

 

 

 

 

Ik wilde heel graag op mijn paard naar school. Maar dat mocht niet. Ik moest gewoon met de fiets. Toen dacht ik: daar schrijf ik een boek over! Lot woont in een boomhut in het bos en gaat iedere dag op haar paard naar school.

De serie is speciaal geschreven voor kinderen die net leren lezen. De eerste boeken Lot en Ot (AVI START) en Op reis met de klas (AVI M3) zijn net verschenen. Deel 3 en 4 zullen in het voorjaar van 2019 verschijnen. Ik heb de verhalen al bijna klaar en Ann de Bode gaat weer van die fantastische illustraties maken. Ik ben heel blij met haar sfeervolle tekeningen!

 

lot en ot siteop reis met de klas site