Oh la la een boek vol mode

Een heel fijn feelgood boek over mode! Hieronder vind je wat snapshots uit de losse pols. Oh la la, een boek vol mode is voor kinderen van 9 jaar en ouder. Het is op AVI M4, dus lekker makkelijk en vlot te lezen. Juliette de Wit maakte de toffe mode-illustraties! En een vlogje is in de maak 🙂

Hou jij van mode? Droom je van de catwalk? Hoe komt iets in de mode? En waarom verandert de mode steeds weer? Wil je alles weten over die wereld? Van Coco Chanel tot Viktor en Rolf? Lees alles over stijl, trends en merken in dit boek.

IMG_3307

 

 

 

IMG_3308

 

 

 

IMG_3309

 

 

 

IMG_3310

Vier je feestje!

Wat een feestje! Het boek Vier je feestje is er! En weet je wat leuk is? Donderdag gaan we een filmpje maken bij dit boek. Dus ik ga nu heel snel naar de winkel, om wat confetti in te slaan. Ik dacht aan goudkleurige stippels, dat lijkt me wel wat.

Wie houdt er nu niet van jarig zijn? Dit vrolijke informatieve boek (AVI M4) gaat over de leukste dag van het jaar: je verjaardag! Speciaal voor kinderen in groep 4 van de basisschool. Er is er één jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat ben jij! In dit boek lees je alles over de leukste dag van het jaar! Dus heb je zin in een feestje? Begin dan maar gauw!

Met illustraties van Sanne Duijf

9200000079999662

 

 

 

 

 

 

Zin om te bladeren? Blader dan mee!