Schrijfworkshop in de Utrechtse Kinderboekhandel

Wat was het gisteren gezellig druk bij de schrijfworkshop in de Utrechtse Kinderboekhandel! Eerste vertelde ik over m’n nieuwste boek: Handboek voor meisjes & las ik wat voor. Daarna hebben we met z’n allen een boek gemaakt: Handboek voor Utrechtse jongens en meisjes, vol tips over ‘Swag’ (o wat word ik oud, ik wist helemaal niet wat dat was.. Nu gelukkig wel :-)), hoe je het beste feestje organiseert, waar je de beste voetbalspots in Utrecht kunt vinden, hoe je zelf armbandjes in elkaar knutselt en natuurlijk alles over de allerleukste boeken!

foto: Dorothé Cras

Vanaf vandaag in de boekhandel: het állerhandigste handboek voor meisjes!

Dit handige handboek gaat heus niet alleen maar over jongens, mode en make-up (maar wel een béétje natuurlijk). Nee, in dit boek staat nog veel meer dan dat. Alles over het vetste slaapfeest, bijvoorbeeld, en de leukste met-je-vriendinnen-op-de-foto-ideeeën. Maar ook wat een latte macchiato precies is. En een stap voor stap overlevingsplan, voor het geval je aanspoelt op een onbewoond eiland (je weet maar nooit!). Bovendien vind je in dit boek de raarste records, de beste te laat-smoezen, en heel veel tips, trucs en weetjes om het dagelijks leven makkelijker en nóg leuker te maken. Met al die nieuwe kennis kun jij de wereld aan!

 

Handboek voor meisjes – Elisa van Spronsen – Uitgeverij Ploegsma – € 12,99

Psst… Wil je het boek cadeau geven, en er graag een persoonlijk tekstje van mij in? Stuur me dan een mail met de naam van de lezer én je adres. Ik stuur je dan een klein briefje, dat je in het boek kunt plakken 🙂 (kost natuurlijk niets ;-))

Bestel ‘m hier!