Parijsmeisje gezocht!

 Ben jij een meisje tussen de 13 en 16 jaar? Vind jij Parijs helemaal te gek? Wil jij na de middelbare school misschien wel au pair worden? Hou je van lezen en word je blij van een gratis boek? Vind je het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Dan zoeken wij jou!
Op vrijdag 10 februari om 16:00 presenteer ik Au pair. Het eerste exemplaar zal ik overhandigen aan een meisje, dat net als de hoofdpersoon Lot, droomt van een geweldig leven in Parijs. Ben jij of ken jij zo’n meisje?
Neem dan contact op met Lia Reedijk: kinderboekwinkel@planet.nl 

 

 

Voilà!

Voici! Dit ben ik samen met mijn allereerste boek: de jeugdroman Au pair. Een grappig, spannend én ontroerend verhaal over de 16-jarige Lot.

Zodra Lot klaar is met de middelbare school vertrekt ze voor een jaar naar Parijs, om daar als au pair aan de slag te gaan en dicht bij haar Franse vriendje Jee-Jee te zijn. Maar wordt haar Parijse leventje wel zo geweldig en romantisch als ze had gehoopt?

Au pair is vanaf nu te koop! Rennen dus naar de boekhandel of bestel via internet een gesigneerd exemplaar!

Au pair – Elisa van Spronsen – Uitgeverij Ploegsma – ISBN 978-90-216-6969-4

Lot heeft ook een blog! Op www.aupairmeisje.com schrijft zij over al haar avonturen in Parijs. Check de site en laat een berichtje achter!